PARTNERE

Vi i Others er stolte over å ha mange gode samarbeidspartnere som bidrar til at vi kan skape enda flere muligheter for enda flere mennesker.
 


I alle Kitch’n butikker i både Norge og Sverige finner du et utvalg av Others-produkter og, ikke minst, vårt unike Trade for Hope handlenett. I tillegg til å gi arbeid til Others sine produsenter bidrar salget av handlenettene til å støtte andre gode tiltak i regi av Kitch’n Foundation. Les mer om samarbeidet her.


Mester Grønn har lenge vært en god støttespiller for Frelsesarmeen og Others. Neste gang du skal kjøpe blomster, se etter Others-blomsten hos Mester Grønn, en nydelig bukett med Fairtrade-roser der 20,- går til å støtte Others og andre gode tiltak i regi av Frelsesarmeen i Norge. I juletider finner du også våre populære GOD JUL kort ved disken.

 

Gaver som gleder den som gir, får og lager – på gaversomgleder.no får du kjøpt varer og gavepakker fra Others.


 

BEDRIFT

Others leverer både firmagaver og materiell til større konferanser og arrangementer. Vi ønsker gjerne å snakke med din bedrift om hvordan vi kan utvikle et samarbeid som er skreddersydd til deres behov! Ta kontakt med bo@others.no
 vgplsdyq2inngxu5tclvmtebjsvgeytecauelse9q0%2ctmoq9i5-6oom7tgedacovp3dccjjyafch30xgsopqew